Fetita mea adora spaghetele, pentru ea pregatesc des, o reteta proprie, usor de facut si adaptata gustului ei, fara condimentele italiene clasice.
Sa pregatim ingredientele:
2 cepe
2 morcovi
1 legatura de patrunjel
400 g sos de rosii
carne de pui 800g
Maggi Ideea Zilei spaghete bolognese (jumatate de plic)
Spaghetele se pune la fiert in apa cu sare iar carnea se spala bine si se pune la prajit pentru a capata nuanta aurie in timp ce spalam si taiem legumele.
Dupa fierbere spaghetele si spala in apa rece si se lasa in strecuratoare la scurs.
Legumele si prajesc usor in ulei si la sfarsit se amesteca cu carnea deja preparata in prealabil si se adauga 300 ml de apa. Dupa cateva 10-15 minute de fierbere la foc mic se adauga sosul de rosii si jumatate de patrunjel. Se lasa la fiert inca 10 minute, timp in care se prateste in apa sosul de spaghete bolognese Ideea Zilei (jumatate de plic si pune intr-un mic bol cu apa rece si se amesteca pana se omogenizeaza). Se pune sosul de la maggi si dupa 10 minute de fiert se adauga spaghetele si restul de patrunjel.
Spaghetele sunt gata de savurat in cateva minute.
Pofta buna dragilor!
De cand am citit titlul, mi-ai facut pofta de mancare si acum salivez. Arata foarte delicios.
RăspundețiȘtergereeu sunt adepta spaghetelor bolognese cu carne tocata. n-am facut niciodata cu pui
RăspundețiȘtergereAi un ajutor de nadejde in casa, in curand vei posta retete pregatite de ea, mai ales ca Maggi a transformat orice bucatareala in ceva usor de indeplinit chiar de catre un copil.
RăspundețiȘtergereCe delicios arataa ! Vreau si euu
RăspundețiȘtergereAwwww, iubesc pastele, as manca in fiecare zi :)
RăspundețiȘtergereArata foarte apetisant. Ce sa zic, mi-ai dat o idee pentru maine <3
RăspundețiȘtergereSpaghetele bolognese sunt preferatele mele :) Imi vine sa mananc ecranul :D
RăspundețiȘtergereEu nu am pus niciodata morcovi in sosul de carnita pt spaghetti, doar ceapa, ardei si uneori ciuperci. O sa incerc si eu sa pun morcov.
RăspundețiȘtergereCe pofta mi-ai facut, am sa pregatesc si eu maine.
RăspundețiȘtergereCe bine arata. Noi mancam foarte des paste si mereu readapta sosurile. Niciodata nu am dat gres. Sotul ma intreaba mereu daca mai e, dupa ce si-a terminat portia. Bine ca fac in plus sa se sature omul. :D
RăspundețiȘtergereN-am facut niciodata bolognese cu pui. Arata bine!
RăspundețiȘtergereMor dupa paste , sunt sigura ca sunt delicioase.
RăspundețiȘtergereCred ca tu este ajutorul de bucatar, Ania este Master chef. Credeam ca le faci cu carne de strut
RăspundețiȘtergereGhici cine mai adora spaghetele? :D
RăspundețiȘtergereIubesc pastele oricum ar fi ele si nu prea am intalnit retete cu paste/spaghete sau ce-or fi ele, care sa nu-mi placa
RăspundețiȘtergere